Onze diensten

Bij Crowe Horwath Vanhuynegem Associates staan we klaar voor alle klanten. Maakt niet uit of u nu een kleinere KMO bent op zoek naar volledige ondersteuning of een grote multinational die enkel een specifieke dienst nodig heeft. Dankzij onze ervaring en expertise en met behulp van ons netwerk kunnen we u een oplossing op maat aanreiken. We denken met u mee op het vlak van Accountancy (Accountancy & Financial reporting), Tax (Tax Advisory, Compliance & International Tax), HR (Payroll, HR-services & International employee mobility) en Legal.

Onze jobs

Wil je ook mee ondernemingen bijstaan met jouw expertise? Heb je zin om je kennis en ervaring in te zetten om andere bedrijven te doen groeien? Bekijk onze vacatures en ontdek of jij onze nieuwe collega bent!

Evenement Exact Online Tips & Tricks

Voor alle klanten en relaties die zelf met Exact werken.

Wist u dat u 50 betalingen in 1 keer kan uitvoeren? En dat uw bankafschriften elke...

Evenement Grensoverschrijdend werken België – Nederland

‘Zaken doen’ tussen België en Nederland gaat vlot. We begrijpen elkaar en hebben dezelfde taal en cultuur. Er is weinig dat ons tegen houdt om de...

Over ons

Crowe Horwath Vanhuynegem Associates is een middelgrote kantoor gespecialiseerd op het gebied van accountancy, fiscaal advies, juridische dienstverlening, global employment en payroll services.  Maar u wil vooral weten of we een goede partner zijn om u en uw onderneming bij te staan?

Wenst u een proactieve begeleiding op maat van uw noden? Wij denken met u mee! U zoekt experten die de economische context van uw bedrijf kennen, maar die zich daarenboven ook kunnen uitspreken over de internationale sector? Daar zorgen we voor! U verkiest één persoonlijk aanspreekpunt met de kennis van een volledig team

Leer ons beter kennen of kijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Aangekondigde controleacties van de fiscus 2018

Aangekondigde controleacties van de fiscus 2018

De Administratie publiceerde recentelijk de door haar geplande controleacties op haar website.  Deze moeten de belastingplichtigen er toe aanzetten hun fiscale verplichtingen correct na te komen.   

Wie zijn/haar aangifte niet indient ondanks de verstuurde herinnering, wordt sowieso geviseerd. 

Cateringkosten met publicitair karakter zijn aftrekbaar als beroepskost

Cateringkosten met publicitair karakter zijn aftrekbaar als beroepskost

Minister maakt einde aan rechtsonzekerheid.

Over de aftrek als beroepskost van cateringkosten die worden gemaakt in het kader van publicitaire events bestond lang rechtsonzekerheid.