Onze diensten

Bij Crowe Horwath Vanhuynegem Associates staan we klaar voor alle klanten. Maakt niet uit of u nu een kleinere KMO bent op zoek naar volledige ondersteuning of een grote multinational die enkel een specifieke dienst nodig heeft. Dankzij onze ervaring en expertise en met behulp van ons netwerk kunnen we u een oplossing op maat aanreiken. We denken met u mee op het vlak van Accountancy (Accountancy & Financial reporting), Tax (Tax Advisory, Compliance & International Tax), HR (Payroll, HR-services & International employee mobility) en Legal.

Onze jobs

Wil je ook mee ondernemingen bijstaan met jouw expertise? Heb je zin om je kennis en ervaring in te zetten om andere bedrijven te doen groeien? Bekijk onze vacatures en ontdek of jij onze nieuwe collega bent!

Evenement Belgian Corporate Tax Reform: what does it mean for you?

Did you know that:
- The tax resulting from a tax audit will be due even if the company has tax losses
- Not paying the company's...

Evenement Vanaf 2018: nieuwe regels Vennootschapsbelasting na zomerakkoord 2017

De krachtlijnen van de hervorming in de vennootschapsbelasting laten zich als volgt resumeren :
1. Geleidelijke verlaging van de tarieven in...

Over ons

Crowe Horwath Vanhuynegem Associates is een middelgrote kantoor gespecialiseerd op het gebied van accountancy, fiscaal advies, juridische dienstverlening, global employment en payroll services.  Maar u wil vooral weten of we een goede partner zijn om u en uw onderneming bij te staan?

Wenst u een proactieve begeleiding op maat van uw noden? Wij denken met u mee! U zoekt experten die de economische context van uw bedrijf kennen, maar die zich daarenboven ook kunnen uitspreken over de internationale sector? Daar zorgen we voor! U verkiest één persoonlijk aanspreekpunt met de kennis van een volledig team

Leer ons beter kennen of kijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Zomerakkoord

Het "zomerakkoord" van de regering; wat zit er in voor u?

In het kader van het opstellen van de begroting, bereikte de regering in de nacht van 25 op 26 juli 2017 eindelijk het langverwachte ‘zomer’akkoord.  Op basis van de beschikbare informatie, zetten wij de belangrijkste punten even op een rijtje.  Voorlopig betreft het een loutere opsomming van de voorziene maatregelen aangezien de concrete invulling en volledige details immers maar bekend zullen

Vergelijking van Holding Regimes

Voor onze internationale klanten hebben wij een overzicht samengesteld met de belangrijkste fiscale aspecten van holding regimes in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, met informatie over 48 verschillende landen.